FlixBus danas kreće s prvom vožnjom
Foto: Flixbus

FlixBus danas kreće s prvom vožnjom

U daljnjem razvoju zelene mreže, FlixBusu se prošle sedmice priključila i kompanija Centrotrans.

“Centrotrans kao prijevoznik s dugogodišnjim iskustvom i tradicijom, izražava svoje zadovoljstvo što je postao partner FlixBusa, te ušao u ovaj inovativan poslovni model. Ovom saradnjom, koristeći FlixBus platformu, postojećim i budućim putnicima omogućit ćemo kvalitetno, brzo i u svakom trenutku dostupno putovanje. Ujedno s FlixBusom, putnicima dajemo mogućnost korištenja široke mreže linija kroz koje se otvaraju novi putevi i veze Bosne i Hercegovine s gradovima diljem Europe.˝ – izjavio je Safudin Čengić, direktor Centrotransa.

Do kraja godine otvorit će se određeni broj dodatnih zelenih linija te time povezati još više destinacija širom Europe.

˝Cilj nam je putnicima iz BiH osigurati što više dostupnih destinacija, ali i olakšati dolazak turista u BiH. Smatramo ovu državu izuzetno turistički atraktivnom te vjerujemo da ulazak u ovu široku europsku mrežu linija na globalnoj razini može mnogo doprinijeti razvoju. Stoga punom parom radimo na razvoju partnerstva s Biss toursom i Centrotransom s kojima ćemo osigurati kvalitetna putovanja dostupna svima.˝ – izjavio je Darko Jus, direktor FlixBus CEE regije.

Karte je moguće kupiti putem web stranice www.FlixBus.com u domaćoj valuti KM, putem mobilne aplikacije ili kod prodajnih partnera FlixBusa: turistička agencija Biss tours i Stours u Sarajevu.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.