Crnkić i Kadušić najavili utakmicu protiv Čelika
Foto: Sarajevski.ba

Crnkić i Kadušić najavili utakmicu protiv Čelika

Fudbaleri Sarajeva gostovati će sutra Čeliku u Zenici u sklopu 3. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, na Biljinom Polju s početkom u 17:30 sati.

“Nadolazeća utakmica protiv Čelika će sigurno biti dobra. Igramo na dobrom stadionu i pripreme za utakmicu protiču u najboljem redu. Maskimalno radimo na treningu i fokusirani smo na utakmicu. Očekujem da ćemo na terenu pružiti maksimalno zalaganje i nadam se da ćemo se sa tri boda vratiti iz Zenice nazad”, rekao je Kadušić.

Crnkić vjeruje da uz pomoć navijača Sarajevo u Zenici može ostvariti dobar rezultat.

“Motivisani smo za utakmicu protiv Čelika. Nadam se da ćemo ponoviti dobar nastup sa prošle utakmice. Atmosfera je dobra, kvalitetno smo radili i smatram da spremni dočekujemo utakmicu. Uz podršku naših navijača, koja siguran sam, neće izostati, vjerujem da možemo osvojiti nova tri boda”, kazao je Crnkić.

Bordo klub igrat će u subotu i protiv neugodne tradicije, obzirom da je Sarajevo protiv Čelika u Zenici ostvarilo posljednju ligašku pobjedu u sezoni 2000/01.

“Svjesni smo da će utakmica biti teška. Dugi niz godina u premijerligaškim utakmicama nismo ostvarili pobjedu protiv Čelika i nadam se da ćemo imati više sreće i uspjeha u subotu.”, dodao je Kadušić.

Fudbalski klub Sarajevo gostuje Čeliku u subotu, 6. Augusta sa početkom u 17.30 sati uz direktan TV prijenos na MOJA TV.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.