5 stvari koje treba razmotriti pri odabiru rent a car agencije

5 stvari koje treba razmotriti pri odabiru rent a car agencije

Imate rezervisane letove, hotel i proveli ste sate smišljajući tačno kako provesti svoje dragocjeno slobodno vrijeme. Postoji samo jedan problem: morate unajmiti automobil.

Evo pet stvari koje trebate uzeti u obzir kada birate kotače za svoje sljedeće putovanje.

1. Jeftinije nije uvijek bolje

Ako ste tražili rent-a-car agenciju, vidjeli ste apsurdno niske cijene koje će vam dati neka gotovo nepoznata kompanija. Dvaput razmislite i pročitajte recenzije prije nego donesete finalnu odluku.

Veće, poznatije kompanije za iznajmljivanje automobila poput Hertza, Enterprisea ili Sixta imaju velike vozne parkove i često imaju brojne lokacije na istom području. To znači da mogu bolje upravljati svojim inventarom automobila i premještati ih po potrebi.  

2. Iskustva drugih korisnika

93% kupaca čita online recenzije prije kupnje proizvoda. Kao takve, recenzije su postale snažna sila za izgradnju ili rušenje ugleda kompanije. U eri interneta, brzo Google skeniranje može vam pomoći da steknete okvirnu sliku o tome koliko je usluga dobra ili loša.

Istražite Google recenzije i TripAdvisor kako biste vidjeli prosječnu ocjenu kompanije i šta korisnici imaju za reći o određenim uslugama koje se nude. Provjerite stvarne, detaljne probleme. Najpouzdaniji recenzenti će istaknuti nekoliko značajki koje smatraju korisnima.

3. Služba za korisnike

Dobra korisnička služba je vitalni dio svake dobre rent a car agencije. Od prve faze procesa najma do zaključenja ugovora o usluzi, uslužan tim zasigurno će garantovati dobro iskustvo.

Dakle, zašto rizikovati cijelo iskustvo putovanja temeljeći svoju odluku isključivo na cijeni? Preporučujemo da kontaktirate tim korisničke službe odabrane agencije za iznajmljivanje automobila . Postavljajte pitanja i pogledajte koliko brzo i temeljito odgovaraju .

Ako dugo čekate i teško vam je doći do ljudskog agenta, to je pokazatelj loše korisničke usluge.

4. Šta je uključeno u cijenu?

Pitanje kako odabrati rent a car agenciju također uključuje usporedbu cijena za vrstu vozila koje se nadate unajmiti. Međutim, svakako usporedite slične stvari kako biste bili sigurni da dobijate najbolji automobil na tržištu u tom trenutku.

Neke rent a car agencije dodatno naplaćuju auto osiguranje, kasko osiguranje i osiguranje putnika. Ukoliko se ova pitanja ne nalaze na web stranici, trebali bi pitati agenciju prije finale odluke kako bi izbjegli neplanske troškove.

5. Kako znati koja je vrsta automobila najbolja?

Prije nego što razmislite o tome kako unajmiti automobil, jako je važno postaviti sebi pitanja poput “koje su dobre rent a car agencije?” i “koja je vrsta automobila najbolja?” Postoje brojna razmatranja koja treba uzeti u obzir pri vašoj odluci, pa postavite sebi pitanja poput ovih prije nego što odaberete.

Hoće li biti potrebno iznajmiti 4×4?

Jedna od najvećih zabluda o rentanju automobila je da apsolutno morate imati SUV ili automobil 4×4. Unatoč popularnosti ovog savjeta, on zapravo nije istinit.

Kada se radi o tome koja je vrsta automobila najbolja, iako je SUV ponekad neophodan, često ćete biti zadovoljni sa jeftinijim vozilom. SUV-ovi su često skuplji, pa iako bi bilo lijepo voziti se u jednom, potencijalno je to trošak koji možete smanjiti.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.