Vikend na planini uz prvi Snow Fest Sarajevo

Vikend na planini uz prvi Snow Fest Sarajevo

Prvi zimski muzičko-interaktivni festival Snow Fest Sarajevo (SFS) održat se 07. i 08. februara 2015. godine uz popularne grupe Zoster i Letu Štuke.

Festival će biti održan na platou iza hotela Feri na Velikom polju (planina Igman). Program će početi u 10:00 i trajat će do 16:00 sati oba dana.

Prvog dana festivala na Main stageu će nastupiti bend Electric Five te grupa Zoster, dok će drugog dana festivala nastupiti grupa Letu Štuke i sarajevska hip hop grupa Strava Škola.

Snow Fest SarajevoZa dobru atmosferu će se pobrinuti Organizacija “Chain Reaction” koju čine DJ-evi: Worda, Menya, Armin DI High, Vontech, Da Hox i Sanka dok će umjetnici udruženja “Baza” uz izložbu, izraditi i nekoliko umjetnina.

Pored radionica u kojima će moći učestvovati svi prisutni, Snow Fest Sarajevo će premijerno u BiH predstaviti igru “bubble football”, najsmješniju verziju fudbala.

Festival je organizovan u svrhu promocije i uzdizanja zimskog turizma.

Karta za festival košta 15 KM po danu i uključuje prevoz u oba smjera (7 KM bez prevoza), sudjelovanje u svim animacijama i igrama koje će biti organizovane i prisustvo na koncertu.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.