U nedjelju promocija trećeg broja “tristotrojke”
Foto: 303

U nedjelju promocija trećeg broja “tristotrojke”

Promocija trećeg broja sarajevskog studentskog časopisa o arhitekturi, dizajnu i umjetnosti 303, bit će održana u nedjelju 14. decembra od 19 sati, u Art kinu Kriterion.

Na promociji možete preuzeti svoj besplatan primjerak trećeg broja tristotrojke, a podijelit će se i ograničen broj štampanih primjeraka drugog broja, za one koji nisu ranije uspjeli da ga nabave.

Nakon što prelistate sto stranica crvenog izdanja, moći ćete pogledati novitete iz produkcije tristotrojke – video-intervju projekcije.

Premijerno će se prikazati video Triple Intervju u kojem tri umjetnika – Billain, Mensur Demir i Enis Čišić razgovaraju i crtaju jedan zajednički crtež, a do tada pogledajte video-najavu Triple Intervjua:

Na prošloj promociji tristotrojke je održana ArhiLektura – diskusija sarajevskih arhitekata i urbanista na temu „Divlja gradnja“, dok su gosti ovog promotivnog događaja mlade kolege iz susjednih zemalja – Super Prostor iz Beograda i Gradio.me iz Podgorice, koji će nakon svojih kratkih prezentacija učestvovati u drugoj ArhiLektura diskusiji na temu “Uloga i uticaj investitora i medija na arhitekturu i urbanizam”.

Tristotrojka poziva sve bivše, trenutne i buduće studente arhitekture kao i sve druge koji vole umjetnost i dobro druženje, da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj, a obećava dobru zabavu i besplatan primjerak novog broja časopisa.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.