Kupite ulaznice za Jazz Fest
Foto: Vanja Čerimagić / jazzfest.ba

Kupite ulaznice za Jazz Fest

Počela je prodaja i rezervacija ulaznica za predstojeći 19. Jazz Fest Sarajevo koji će predstaviti uzbudljiv i atraktivan program na glavnoj festivalskoj sceni u Bosanskom kulturnom centru.

Do 14. septembra u prodaji će biti Early Bird ulaznice, odnosno, ulaznice koje posjetiocima festivala omogućavaju uštedu od 10 KM po ulaznici.

Tigran Hamasyan Trio, Jason Moran Fats Waller Dance Party, Al Di Meola Elysium and More Unplugged, Arve Henriksen & Christian Fennesz, Tomasz Stanko Band, Vladimir Kostadinović 4tet, Kurt Elling Passion World, Edgar Tones & The Su’sis with Big Band program je koji u BKC-u na 19. Jazz Festu obećava praznik za sve ljubitelje muzike, u prvoj sedmici novembra u Sarajevu.

Na ovaj način organizatori nastoje omogućiti što većem broju posjetilaca da ulaznice kupe ili rezerviraju po nižim cijenama.

Ulaznice po cijenama već od 25 KM za koncerte glavnog programa, te 5 KM za koncert za djecu, mogu se kupiti i rezervirati na ovom linku, a obezbijeđena je i dostava ulaznica na području cijele Bosne i Hercegovine.

Ovogodišnje Jazz Fest Sarajevo održat će se od 3. do 8. novembra.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.